Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Newborn fotograaf op locatie in Vierhouten

Newborn fotograaf op locatie in Vierhouten

Extra leuk om weer te worden gevraagd door een andere fotograaf! Dit keer om een newborn shoot te doen van Dorita en haar gezin. Ze komt zelf uit Canada en heeft daar altijd gefotografeerd. Hier met haar drukke gezinsleven nog niet op kunnen pakken maar ik hoop dat ze dat nog doet in de toekomst want ze maakt prachtige foto’s heb ik gezien. Extra grote eer dat ze mij vroeg natuurlijk :)

De enorme liefde die ze voor al haar jongens, groot en klein voelt was overduidelijk en is dat uiteindelijk ook in de foto’s. Het was weer flink rondrennen en momentjes heel snel scoren want man wat zijn die kids toch snel haha. Gelukkig gingen zowel papa als mama hier lekker in mee en hielden het ook heel speels en luchtig. En dan krijg je van die fijne echte, pure foto’s… een klein kijkje in het leven van… Enjoy this beautiful happy family! En de family bestaat in de ogen van Owyn niet alleen uit mensen… hij wilde ook graag nog even met zijn kip op de foto. Dikke liefde die twee haha.

 

newborn fotoshoot op locatie VierhoutenPin ITnewborn fotoshoot op locatie VierhoutenPin ITfamilie fotografie fotograaf HarderwijkPin ITfamilie fotografie fotograaf HarderwijkPin ITfamilie fotografie fotograaf HarderwijkPin ITnewborn fotoshoot op locatie VierhoutenPin ITnewborn fotograaf Harderwijk VierhoutenPin ITnewborn fotograaf Harderwijk VierhoutenPin ITfamilie fotografie fotograaf HarderwijkPin ITnewborn fotograaf Harderwijk VierhoutenPin ITbabyvoetjesPin ITfamily fotoshoot op locatie in VierhoutenPin ITfamily fotoshoot op locatie in VierhoutenPin ITfamily fotoshoot op locatie in VierhoutenPin ITnewborn fotograaf Harderwijk VierhoutenPin ITnewborn fotoshoot op locatie VierhoutenPin ITfamily fotoshoot op locatie in VierhoutenPin ITfamily fotoshoot op locatie in VierhoutenPin IT

 

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*