Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Newborn en familie fotoshoot in Nijkerk – zusjes!

En dan krijg je er een zusje bij! Dat is superleuk! En soms ook weer niet… :) dan heb je even ruimte en aandacht voor jezelf nodig. Ja dat hoort er allemaal bij! Du het ging van samen knuffelen, teentjes tellen, lekker zelf rondrennen naar met z’n allen dicht bij elkaar zitten… op de bank springen wat normaal niet mag, liedjes zingen, dansen en de honger stillen met een eierkoek…. druk dagje voor kleine Zoë en haar nieuwe zusje Demi. En ook voor papa en mama, maar man man wat levert het fijne foto’s op als je de kinderen gewoon de ruimte laat om lekker zichzelf te mogen zijn. Top als ouders dat ook kunnen! Ik zal nog weleens een part blogje maken met foto’s van hoe het er achter de schermen aan toe gaat, hilarisch! Zie bijvoorbeeld de laatste foto’s… vingers in de oren want ik wil mijn zusje niet horen hahaha. En mama die de baby probeert te troosten en ondertussen gevoerd wordt.

Maar nu eerst het eindresultaat van de shoot. Zo’n mooi gezin! Waar ik dus weer terug mocht komen, de newbornshoot van Zoë mocht ik namelijk ook doen. Feestje!! See for yourself hoe goed ze het met z’n viertjes hebben!!

stoere pure newborn fotoshootPin ITnewborn fotograaf NijkerkPin ITnewborn fotograaf NijkerkPin ITnewborn fotograaf NijkerkPin ITnewborn fotograaf NijkerkPin ITnewborn fotograaf NijkerkPin ITnewborn fotograaf NijkerkPin ITnewborn fotograaf NijkerkPin ITbabypakje hema babyvoetjesPin ITkinderfotografie Harderwijk en NijkerkPin ITkusje van je zusjePin ITnewborn fotograaf NijkerkPin ITlifestyle fotoshoot op locatiePin ITlifestyle fotoshoot op locatiePin ITlifestyle fotoshoot op locatiePin ITlifestyle fotoshoot op locatiePin ITlifestyle fotoshoot op locatiePin ITlifestyle fotoshoot op locatiePin ITkinderfotografie Harderwijk en NijkerkPin ITstoere pure newborn fotoshootPin ITlifestyle fotoshoot op locatiePin ITlifestyle fotoshoot op locatiePin ITlifestyle fotoshoot op locatiePin ITlifestyle fotoshoot op locatiePin ITstoere pure newborn fotoshootPin IT

stoere pure newborn fotoshootPin ITstoere pure newborn fotoshootPin ITkinderfotografie Harderwijk en NijkerkPin IT

stoere pure newborn fotoshootPin IT

stoere pure newborn fotoshootPin IT

kinderfotografie Harderwijk en NijkerkPin ITstoere pure newborn fotoshootPin IT

Tags:

  • newborn fotograaf Nijkerk
  • familie lifestyle fotoshoot op locatie
  • stoere pure newborn fotoshoot
  • kinderfotografie, kinderfotograaf Harderwijk en Nijkerk
Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*