Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Lifestyle portet fotograaf – Merel van We like living

Merel Lamboo van We like living wilde graag foto’s voor allerlei social media doeleinden. Haar blogs, website maar ook voor bij diverse artikelen en interviews. Hoe tof dat ik dat mocht doen!

Voor mij is Merel vooral zo heerlijk eigen(wijs) :). Ze loopt niet mee met de meute maar staat juist wel open voor alles en iedereen. En van daaruit kiest ze haar eigen pad en heeft ze zo haar hele eigen kijk op het leven. Ze is lekker maf, niets is haar te gek en ze is ontzettend creatief in dat mooie koppie van haar. Creatief op allerlei gebied.

En wat vooral van haar afstraalt, maar dat is ook niet zo gek met zo’n blog-naam: ze houdt enorm van het het leven. She likes living… Ze gaat op allerlei manieren op zoek om alles uit haar leven te halen en haar talenten te benutten. Deze zoektocht beschrijft ze heerlijk in haar blogs en vlogs. Maar ook grote en kleine momenten en wetenswaardigheden uit het leven van de mensen om haar heen, daar zoomt ze graag even op in… We like living! Heel erg de moeite waard om daar eens op te klikken. Net als deze foto’s die we samen maakten.
Af en toe even serieus, maar vooral lekker crazy en genietend van het leven! Dit is Merel. We like living!!

 

Merel LR-4692Pin ITMerel LR-4729Pin ITMerel LR-4660Pin ITMerel LR-4908Pin ITMerel LR-4991Pin ITMerel LR-5004Pin ITMerel LR-5007Pin ITMerel LR-4753Pin ITMerel LR-4767Pin ITMerel LR-5253Pin ITMerel LR-5167Pin ITMerel LR-5048Pin ITMerel LR-5070Pin ITMerel LR-5266Pin ITMerel LR-5314Pin ITMerel LR-5305Pin ITMerel LR-4699Pin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*