Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Lifestyle familie fotoshoot Naarden, op het strand – Familie De Kock

Familie fotoshoot op het strand – Familie De Kock

Lifestyle fotografie

Aan de rand van een pretpark…. slaapjes die zijn over geslagen… eind van de dag en moe gespeeld? Maakt niets uit, this is real life! En deze dag en dit moment moeten gevierd worden! 8 jaar samen, hun grote liefde voor elkaar… en voor hun gezin! De oudste dochter van David en de twee kleinsten van Emanuela en David samen, waarvan de allerkleinste net een paar maanden oud. Een hele dag samen, spelen en lol maken in het speelpark. Heel veel liefde!

Mooi moment om een familie-portet te maken, lekker buiten en ongedwongen. Nou ja, ongedwongen… niet iedereen heeft evenveel zin :) in het late middagzonnetje en met de voetjes in het zand (my favorite!). Op deze plek voor mij ook dierbare herinneringen aan mijn vader, dus ik vind het wel extra speciaal om deze vader met zijn kids te zien. De vertrouwde blik en lach die hij met z’n oudste dochter wisselt, hoe trots hij z’n zoon vasthoudt. Hoe hij liefdevol met de middelste, die eigenlijk niet bij de glijbaan vandaan wil, bezig is om een middenweg te vinden om haar toch bij de rest te krijgen en toch zo tevreden mogelijk te houden. En dan zijn andere grote liefde, Emanuela. Hoe verliefd kunnen twee mensen zijn. Wat zijn ze mooi samen! Heerlijk!!

En dat mocht ik dus vastleggen. Een feestje! Het is alweer even geleden, dus hoop snel weer :)

David de Kock, Lifestyle fotografie op locatiePin ITLifestyle fotoshoot op strandPin ITFotograaf Naarden, AmsterdamPin ITLifestyle fotografie op locatiePin ITEmanuela, moeder en zoonPin ITFotograaf Naarden, AmsterdamPin ITDavid de Kock, vader en dochterPin ITLifestyle fotoshoot op strandPin ITLifestyle fotografie op locatiePin ITLifestyle fotografie op locatiePin ITDavid de Kock, fotograaf Naarden, AmsterdamPin ITFotograaf Naarden, AmsterdamPin ITFotograaf Naarden, AmsterdamPin ITFotograaf Naarden, AmsterdamPin ITDavid de Kock, Lifestyle fotografie op locatiePin ITFotograaf Naarden, AmsterdamPin ITFotograaf Naarden, AmsterdamPin ITFotograaf Naarden, AmsterdamPin ITFotoshoot op het strandPin ITLifestyle fotografie op locatiePin ITFotograaf Naarden, AmsterdamPin ITFamilie de Kock LR-0236Pin ITLifestyle fotoshoot op strandPin ITLifestyle fotoshoot op strandPin IT

Tags:

  • Familie fotoshoot op het strand
  • Lifestyle fotografie
  • Fotograaf Naarden, Amsterdam
  • Real life fotografie
  • David de Kock
Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*