Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Day in the life fotoshoot Arnhem – Ocean

Vorig jaar deed ik deze shoot omdat ik heel graag Day in the life fotoshoots wilde gaan aanbieden. Shoots waarbij je mensen een dagdeel of langer volgt en fotografeert wat er gebeurt, het echte leven met die heerlijke simpele momenten… die later het meest waardevol blijken te zijn. Ik had dus het plan om er een aantal te doen en dat te gaan aanbieden…. maar de tijd tikte door, ik kreeg superleuke aanvragen en maakte samen met veel klanten heerlijke foto’s…. en dit idee ging weer wat naar de achtergrond. En nu kom ik deze foto’s  weer tegen en denk ik die verdienen toch een plekje op mijn blog.

Mijn lieve lieve vriendin Suus en haar heerlijke mannen, daar mocht ik wel even een keertje proeven van hoe het zou zijn om een Day in the life shoot te doen. Eigenijk is dit natuurlijk hoe ik werk met bruiloften, maar voor gezinnen en in een normale dagelijkse setting toch wel weer anders. Heel fijn dus met hen mee te mogen lopen op een woensdagmiddag!

Een paar uurtjes op pad met mijn kleine grote vriend Ocean in Arnhem. Een lekkere kleine stoere man die zo de fotoshoot in gleed op de trap van de bibliotheek…. thuis lekker even ging relaxen en gamen met z’n grote broer, een judolesje meepikte, huiswerk deed en ondertussen heerlijk bij zijn moeder zat en haar vervolgens probeerde te vloeren tijdens een vechtpartijtje op de keukenvloer. En ondertussen kwamen er ook steeds wat andere familieleden langs die ik natuurlijk ook even mee pikte, want ze zijn veel te leuk om dat niet te doen :)

Enjoy…. een middagje in the life of Ocean, 7 years old at the time :)

Day in the life fotoshoot ArnhemPin ITLifestyle fotografie Harderwijk en ArnhemPin ITLifestyle fotografie Harderwijk en ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITLifestyle fotografie Harderwijk en ArnhemPin ITLifestyle fotografie Harderwijk en ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITLifestyle fotografie Harderwijk en ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITLifestyle fotografie Harderwijk en ArnhemPin ITLifestyle fotografie Harderwijk en ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITLifestyle fotografie Harderwijk en ArnhemPin ITLifestyle fotografie Harderwijk en ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITLifestyle fotografie Harderwijk en ArnhemPin ITDay in the life fotoshoot ArnhemPin ITLifestyle fotografie Harderwijk en ArnhemPin ITLifestyle fotografie Harderwijk en ArnhemPin IT

Tags:

 • Day in the life fotoshoot Arnhem
 • Lifestyle fotograaf Arnhem
 • Portet fotografie op locatie
 • Saskia Beek Fotografie Harderwijk
Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email
 • februari 3, 2017 - 7:29 pm

  David - Wauw wat een prachtige foto’s!!!! Mijn Complimenten 👌
  Gefotografeerd zoals ze zijn, hoe ik ze ken…die Lieverds..ReplyCancel

  • februari 13, 2017 - 10:30 am

   SBF - Wauw wat mooi!! Tof dat jij het ook zo ziet :)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*