Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Bruidsfotografie De Bilt Utrecht – Daan en Joeke

Wat een super creatieve bruiloft was dit! Maar dat kan ook bijna niet anders met zo’n creatieve bruid. Vrienden en familie waren ingezet om iets te maken aan versiering of lekkers zodat er een hele persoonlijke touch aan de dag werd gegeven. Dit alles helemaal uitgedacht en voorbereid door Joeke.

Weet niet of ik ooit op een andere bruiloft in korte tijd zoveel foto;s heb geschoten. Want man, wat was er veel te zien en te doen op deze fantastische dag, de bruiloft van Daan en Joeke… en stiekem ook een beetje van hun kinderen :D

Blij dat ik hun trouwfotograaf in De Bilt en Utrecht mocht zijn!

Het begon bij Daan en Joeke thuis in Utrecht waar het al een gezellige drukte was. Daan kleedde zich om bij de buren om het toch nog een beetje spannend te houden. Zoontje Tim zat heel rustig televisie te kijken en liet alles maar over zich heen komen, maar dochter Lana ging lekker zenuwachtig en giechelig met haar nichtje van lins naar rechts door het huis. Want hoe leuk is het als je 8 jaar oud bent en je ouders gaan trouwen en jij ook in zo’n prachtige jurk mag!

Bij Orangerie Landgoed Vollenhoven in De Bilt hadden inmiddels alle gasten zich verzameld. Heel veel stoeltjes en prachtige versieringen, want er werd buiten getrouwd! Dat blijft toch heel speciaal. De speeches tijdens de ceremonie werden gedaan door de zus van Joeke en de broer van Daan. Met mooie persoonlijke teksten die soms eens een traan maar vooral veel lachen opwekten. Iedereen genoot. Helemaal Lana en Tim die de ringen mochten brengen en zelfs een eigen akte kregen om zo voor het geluk van hun ouders te kunnen tekenen.
Na de ceremonie bracht de nicht van Daan prachtige operamuziek ten gehore, waar ook de kinderen helemaal van onder de indruk waren.

En daarna barstte het feest los met een heus taarten-buffet, lekker bont zo alles bij elkaar. En allerlei hele mooie hapjes als (ter plekke) vers gerookte paling en oesters waarvan aan lange tafels door alle gasten werd genoten. De kinderen werden verwend met hun eigen limonadebeker, puntzakjes friet, een ijscowagen, een snoepjesbuffet enz. En er was van alles voor ze te doen, zelfs sluiertjes knutselen, oudhollandse spelletjes, boom klimmen, een ballonnen clown… met nannies zodat papa en mama ook in alle rust een feestje vieren. Zowel bij jong als oud was de speciale fotobooth van Mijn Fotohokje in trek, waar iedereen met gekke accessoires op de foto kon en waarmee later het gastenboekje werd opgeleukt en opgehipt. Dit alles met de heerlijke livemuziek van KLets op de achtergrond.

Aan het eind van de middag konden de zakdoeken weer te voorschijn worden getoverd… De beste vriendin van Joeke zong het bruidspaar toe, onder begeleiding van Joeke’s broer, wat kan muziek dan nog eens extra aanstippen wat er al aan emoties ligt. En als klap op de vuurpijl zong Lana met haar vriendinnetjes en nichtjes voor haar vader en moeder het nummer ‘samen voor altijd’. Zo vertederend die heerlijke kleine stemmetjes en helemaal trots op hun optreden.

Net voordat voor mij de fotografie erop zat werd het dinerbuffet geopend, ook dit was weer om van te watertanden. Alles vers buiten bereid door Stef Vaessen catering, verse zalm en pulled pork met echte goede frieten, home made mayo en de mooiste salades. Een mooie bodem voor het feest wat daarna nog zou gaan volgen.

Eigenlijk moet je maar gewoon snel naar de foto’s, dat geeft tenslotte het beste beeld van deze toffe bruiloft!

aankleden bruidPin ITtrouwschoenenPin ITtrouwfotograaf De Bilt UtrechtPin ITvisagie bruids make upPin ITBruiloft Daan en Joeke lr-20Pin ITgipskruid bruidskapselPin ITbruidsmeisjesPin ITbruidegom en zoonPin ITbruidsmeisjesPin ITfirst look bruiloftPin ITfirst look bruiloftPin ITfirst look bruiloftPin ITbruidsboeket UtrechtPin ITbruidsreportage De Bilt UtrechtPin ITtrouwauto UtrechtPin ITbloemenmeisjePin ITtrouwauto De BiltPin ITbruiloftsgastenPin ITbruidsmeisjesPin ITbruiloftsgastenPin ITbruiloft Oranjerie Landgoed VollenhovenPin ITpersoonlijke trouwspeechPin ITbruiloft Oranjerie Landgoed VollenhovenPin ITbruidspaarPin ITbruiloft Oranjerie Landgoed VollenhovenPin ITbruiloftsgastenPin ITtrouwfotograaf De Bilt UtrechtPin ITbruidspaarPin ITbruidsreportage De Bilt UtrechtPin IT

bruidskinderenPin ITbruidskinderenPin ITtrouwfotograaf De Bilt UtrechtPin ITtrouwringenPin ITtrouwfotograaf De Bilt UtrechtPin ITbruidsreportage De Bilt UtrechtPin ITgetuigePin ITbruidskinderenPin ITtrouwfotograaf De Bilt UtrechtPin ITopera zangeresPin ITbruidsreportage De Bilt UtrechtPin ITtrouwfotograaf De Bilt UtrechtPin ITroze champagnePin ITbruidsreportage De Bilt UtrechtPin ITbruiloft Oranjerie Landgoed VollenhovenPin ITspeech vader bruiloftPin ITbruidstaarten buffetPin ITbruidstaart aansnijdenPin ITBruiloft Daan en Joeke lr-238Pin ITbruidstaarten buffet bruiloftPin ITbruiloftsgastenPin ITbruidstaartPin ITbruidstaartPin IToestersPin ITvarken aan spitPin ITtrouwfotograaf De Bilt UtrechtPin ITballonnen clownPin ITbruiloft Oranjerie Landgoed VollenhovenPin ITbruiloft Oranjerie Landgoed VollenhovenPin ITtrouwfotograaf De Bilt UtrechtPin ITbruiloft Oranjerie Landgoed VollenhovenPin ITsnoepbuffet bruiloftPin ITjazz muziek KletsPin ITBruiloft Daan en Joeke lr-334Pin ITbruiloftsgastenPin ITbruiloftsgastenPin ITtrouwhapjesPin ITwedding selfiePin ITbruiloftsgastenPin ITbroer en vader bruidegomPin ITfriet met op bruiloftPin IToud hollandse spelenPin ITbruiloft Oranjerie Landgoed VollenhovenPin ITbruidsreportage De Bilt UtrechtPin ITbruidsreportage De Bilt UtrechtPin ITbruidskinderenPin ITbroer bruidPin ITvarken aan spitPin ITtrouwfotograaf De Bilt UtrechtPin ITtrouwen in de biltPin ITfotoboothPin ITfotoboothPin ITfotoboothPin ITmoeder bruidegomPin ITbruiloft Oranjerie Landgoed VollenhovenPin ITbruiloft Oranjerie Landgoed VollenhovenPin ITtrouwen De BiltPin ITtrouwen De BiltPin ITbruidsreportage De Bilt UtrechtPin ITtrouwfotograaf De Bilt UtrechtPin ITtrouwen De BiltPin ITbruidsmeisjesPin ITtrouwfotograaf De Bilt UtrechtPin ITbruiloft Oranjerie Landgoed VollenhovenPin ITbruidsreportage De Bilt UtrechtPin ITtrouwen De Bilt UtrechtPin ITtrouwen UtrechtPin ITtrouwfotograaf De Bilt UtrechtPin ITpulled porkPin ITsalade diner buffetPin ITdiner buffetPin ITtrouwringenPin ITBruiloft Daan en Joeke lr-488Pin ITbruidsreportage De Bilt UtrechtPin ITtrouwen UtrechtPin ITbruiloft Oranjerie Landgoed VollenhovenPin ITLeveranciers:

– haar en visagie: Beauty Boost (www.beauty-boost.nl)
– locatie: Landgoed Vollenhoven (www.landgoedvollenhoven.nl)
– catering: Stef Vaessen
– koffiefiets: www.koffiefiets.com
– ijs: Venezia ijsfiets (www.venezia.nu)
– oud hollandse spelen: www.huurhoeftnietduur.nl
– fotobooth: www.mijnfotohokje.nl
– muziek: KLets (www.klets.co.nr)
– Bed en breakfast: Bij de jongens (www.bnbbijdejongens.nl)

 

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*