Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Bruidsfotograaf Strand Zuid Amsterdam – Inge en Yves

Heerlijk! Als bruidsfotograaf in Amsterdam mocht ik de bruiloft van Inge en Yves vastleggen. De energie van de stad! Maar ook de rust van het water en het strand. Wat mij betreft een fantastische combi.

Heel veel liefde en aandacht voor de mensen om hen heen, dat was wat er bij dit stel vooral centraal staat. Dus zo begon Inge haar dag dan ook aan de voorbereidingen met Emma, hun dochtertje. In hun eigen huis wat al vol gezelligheid was met allemaal familie en vrienden die niet konden wachten tot Yves en zoontje Olivier de prachtige bruid zouden komen halen. Meteen al helemaal feest en sfeer dus! De jurk heeft Inge overigens zelf ontworpen, hoe cool is dat! En Sara’s bridal heeft het mogelijk gemaakt door dit ontwerp op maat voor haar te maken. Prachtig!

Met alleen hun eigen kinderen en de ceremoniemeester en goede vriend vertrokken we eerst naar het Rijksmuseum om daar in de omgeving wat fijne buitenfoto’s te maken. Lekker ontspannen en lekker spelenderwijs (vooral voor de kids haha). Precies wat Inge en Yves in hun hoofd hadden voor de eerste uurtjes samen, want daarna stapten we in een sloep en werden we lekker in het zachte zonnetje en met picknickmand door de grachten gevaren. Even helemaal tijd voor elkaar en de kinderen genoten enorm. Net als ik trouwens, want wat is dat fantastisch zeg!! Een trouwreportage op de grachten, heel ongedwongen en op standje genieten!

Aan het eind van onze vaarroute wisselde Inge haar Yves voor eventjes in voor haar vader om met hem naar de trouwlocatie te varen. Prachtig! Ondertussen gingen Yves en Oliver ietwat gespannen op pad naar Strand Zuid in Amsterdam, waar alle bruiloftsgasten al stonden te popelen en iedereen ontzettend genoot van de bruid en het bruidsmeisje die per boot de trouwlocatie binnen kwamen. Buiten trouwen, aangekleed met prachtige bloemstukken en een fijne mix tussen stijlvol en strandsfeer. Helemaal zoals Inge en Yves het in gedachten hadden en wat een fijne energie geeft dat!
Speeches van de vader van Inge, de moeder van Yves, mooie woorden van de getuigen. Een superschattig liedje van de Emma en Olivier en een klap van hen samen met de hamer om het huwelijk te bezegelen maakten het allemaal nog net meer persoonlijker.

Na de ceremonie ging het eigenlijk meteen over in bubbels met taart en kon het feest echt beginnen! Een persoonlijk lied gebracht door broer en zus van de bruid met alle daggasten als achtergrondkoor :) gevolg door een uitgebreid buffet. Allemaal fijn op dezelfde locatie met de voetjes in het zand. En wat er daarna allemaal gebeurd is…. je zal het ze zelf moeten vragen want voor mij zat de dag erop. Maar weer een heel mooie verhaal vol liefde op beeld mogen vangen, van net zulke mooie mensen die weten wat genieten is! Geniet lekker mee!

Bruidsfotograaf Amsterdam en HarderwijkPin ITBruidsfotograaf Amsterdam en HarderwijkPin ITBruidsfotograaf Amsterdam en HarderwijkPin ITBruidsfotograaf Amsterdam en HarderwijkPin ITBruidsfotograaf Amsterdam en HarderwijkPin ITBruidsfotograaf Amsterdam en HarderwijkPin ITBruidsfotograaf Amsterdam en HarderwijkPin ITBruidsfotograaf Amsterdam en HarderwijkPin ITBruidsfotograaf Amsterdam en HarderwijkPin ITBruidsfotograaf Amsterdam en HarderwijkPin ITBruiloft RijksmuseumPin ITBruidsfotograaf Amsterdam en HarderwijkPin ITtrouwjurk lage rugPin ITtrouwjurk lage rugPin ITTrouwen in AmsterdamPin ITBruiloft RijksmuseumPin ITBruiloft RijksmuseumPin ITBruiloft grachten AmsterdamPin ITBruiloft grachten AmsterdamPin ITBruiloft grachten AmsterdamPin ITBruiloft grachten AmsterdamPin ITBruiloft grachten AmsterdamPin ITBruiloft grachten AmsterdamPin ITBruiloft grachten AmsterdamPin ITBruiloft grachten AmsterdamPin ITBruiloft grachten AmsterdamPin ITBruiloft grachten AmsterdamPin ITBruidsfotograaf Amsterdam en HarderwijkPin ITTrouwen Strand ZuidPin ITTrouwen Strand ZuidPin ITbruidskinderenPin ITTrouwen Strand ZuidPin ITTrouwen Strand ZuidPin ITTrouwreportage AmsterdamPin ITTrouwreportage AmsterdamPin ITTrouwreportage AmsterdamPin ITTrouwen Strand Zuid AmsterdamPin ITTrouwreportage AmsterdamPin ITTrouwreportage AmsterdamPin ITTrouwen Strand Zuid AmsterdamPin ITTrouwen Strand Zuid AmsterdamPin ITTrouwreportage AmsterdamPin ITTrouwen Strand Zuid AmsterdamPin ITTrouwreportage AmsterdamPin ITgetuige huwelijk Pin ITTrouwen Strand Zuid AmsterdamPin ITTrouwreportage AmsterdamPin ITTrouwreportage AmsterdamPin ITwensboom vingerafdruk bruiloftPin ITbruidstaart en cakejesPin ITbruidstaart en cakejesPin ITwensboom vingerafdruk bruiloftPin ITTrouwen Strand Zuid AmsterdamPin ITBruiloft Strand ZuidPin ITTrouwen Strand Zuid AmsterdamPin ITBruiloft Strand ZuidPin ITBruiloft Strand ZuidPin ITTrouwen Strand Zuid AmsterdamPin ITbruiloft selfiePin ITtrouwslippersPin IT

Leveranciers:

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*