Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Branding fotografie – Fotoshoot Koos van Plateringen

Opgegroeid in zelfde omgeving als Koos en we kwamen elkaar geregeld tegen. Pas later, op de bruiloft van zijn nichtje, kwam de echte klik. Ik fotografeerde daar en hij filmde alles, deed dat op zo’n ontspannen manier en zorgde ook vooral voor heel veel sfeer en sjeu en liet mensen extra genieten. Dat vond ik meteen zo inspirerend, past helemaal bij hoe ik zo’n dag graag doe en beleef.

We raakten bevriend en ook al zien we elkaar niet veel, het is heerlijk bijpraten omdat we beiden (of onze mannen) altijd wel met van alles bezig zijn en persoonlijke ontwikkeling en creativiteit vaak onderwerp van gesprek zijn.

Ik vind het dan ook heel tof om te zien hoe hij zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot enorme prof. Heel veel achter de schermen op t.v., interviews en nieuws items voorbereiden. Later bij de BN-ers langs (maar ook naar het buitenland) en achter de desk bij Shownieuws. Zijn verslaglegging van het Eurovisiesongfestival vond ik ook altijd fantastisch. En helemaal toen hij behind the scenes filmpjes ging maken. Wat daar allemaal bij komt kijken, wat je wel niet allemaal moet organiseren en moet flikken om het juiste nieuws en de juiste mensen voor je camera te krijgen. Meedoen aan Expeditie Robinson en hier zo mooi staan voor wie hij is. Geweldig!

Op dit moment doet hij nog het een en ander aan redactiewerk, maar ook een radioprogramma. Daarnaast is hij vooral bezig om al zijn talenten van door de jaren heen die samen te laten komen. Podcasts, presenteren, een online programma, coaching en er ontstaat vast nog meer bij dit multi talent. Voor zijn eigen website ‘Koos van Plateringen‘ en voor de website van zijn online programma ‘Eerlijk over alcohol‘ maakten we samen een lekkere serie foto’s bij hen thuis. Wat verschillende looks en wat verschillende achtergronden en sfeertjes. Superleuk om samen te doen!

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*