Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Branding en portret fotografie Johanna

Wat was dit geweldig om te doen! Een paar jaar geleden had ik Johanna ook al eens voor mijn lens, dat was ook een toffe shoot, maar ze stond er nu zo compleet anders in.
We waren in een mum van tijd klaar omdat ze het gewoon volledig ‘ownde’ Ze was helemaal zichzelf en straalde super krachtig door niet te denken maar het gewoon te doen, te voelen…

De afgelopen jaren is Johanna helemaal in de persoonlijke ontwikkeling gedoken en ik denk dat ik weinig mensen ken die zo hard gaan… en zo snel en groots veranderen in presence. Vooral ook door heel open te zijn over het proces, wat haar bezig houdt en haar gedachtenwereld. En daarbij niet bezig met angst wat anderen daar van vinden.
Heel erg mooi en inspirerend om te zien en daarom extra tof dat ze op haar pagina’s op Facebook en Instagram mensen inspireert en ook is gaan coachen.

Deze foto’s voor de branding en social media zijn heerlijk gevarieerd en er zijn heel veel mooie verhalen mee te vertellen. Want dat doet ze graag en die zijn altijd raak!

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*