Saskia Beek Fotografie » Lifestyle fotografie, trouwfotografie, kinderen, etc...

Portretfotografie voor website Noël – HeartCore Branding

Portretfotografie voor website Noël – HeartCore Branding

Wat was dit onwijs leuk en super bijzonder om te mogen doen! Foto’s maken voor HeartCore Branding, de nieuwe website van Noël.

Heel leuk omdat ze vooraf altijd al zo fijn een moodboard maakt en je zo een heerlijke basis hebt om vanaf te werken; omdat ze een toffe locatie had geregeld (Concept Store no. 7 in Harderwijk) en omdat ze zelf natuurlijk een heerlijkheid is om te mogen fotograferen!

Heel bijzonder omdat ik haar mocht vastleggen na een moeilijke periode in haar privé-leven. Op het moment dat ze juist het gevoel had ‘ja, ik ben er weer!’ En dat straalt ze voor mij ook uit: krachtig en raakbaar tegelijkertijd. Wauw!

Is het voor jou en je bedrijf tijd om je brand helemaal goed helder te krijgen en ben je op zoek naar iemand die dit ook nog eens waanzinnig kan vormgeven? Kijk dan zeker op de nieuwe website van HeartCore Branding. Noël heeft al veel prachtige brands en websites neergezet en weet daarin op een hele speciale manier samen te werken met de opdrachtgever. Zij voelt de dingen bij anderen intuïtief zo goed aan, dat is zo’n meerwaarde! Echte aanrader dus.

Oh ja…. En dan maak ik natuurlijk meer dan graag de foto’s :D XS

portretfotografie website op locatiePin ITlifestyle fotoshoot Concept Store No.7Pin ITportretfotografie website op locatiePin ITportretfotografie website op locatiePin ITlifestyle fotoshoot Concept Store No.7Pin ITportretfotografie website op locatiePin ITportretfotografie website op locatiePin ITlifestyle fotoshoot Concept Store No.7Pin ITportretfotografie website op locatiePin ITlifestyle fotoshoot Concept Store No.7Pin ITportretfotografie website op locatiePin IT

portretfotografie website op locatiePin IT

lifestyle fotoshoot Concept Store No.7Pin ITlifestyle fotoshoot Concept Store No.7Pin ITportretfotografie website op locatiePin ITlifestyle fotoshoot Concept Store No.7Pin ITlifestyle fotoshoot Concept Store No.7Pin ITlifestyle fotoshoot Concept Store No.7Pin ITportretfotografie website op locatiePin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*